tirsdag 29. april 2008

Sommerinspirasjon

Hmm… Har jeg sett disse stolene fra Ellos på andre blogger i det siste? Husker ikke, men vet at jeg har sett mange liknende. Vi har en stor veranda og det hadde vært deilig med et par slike stoler til varme sommerdager. I dag har det vært 20 grader og helt herlig her. Julie og jeg har vært hos øyelegen. Legen på helsestasjonen mente nemlig vi burde sjekke Julie for skjeling. Alt var heldigvis i orden. Det ser ut som hun skjeler litt på bilder, men det er nok bare fordi hun titter på lyset som blinker på kameraet før blitsen. Godt å vite at alt er som det skal i alle fall.

Disse lyktene er fra Bohus. Ønsker meg noen store lykter på verandaen til sommeren.
Ellers synes jeg dette sommerbildet fra Bohus var veldig koselig.


Har ikke fått kjøpt noen hagemøbler ennå. Vi fikk nemlig beskjed om at huset vi bor i skal males og at hver leilighet må betale 20 000 kroner. De som eide leiligheten før oss hadde glemt å gi oss beskjed. Uforutsette utgifter på denne størrelsen er ikke noe særlig, men vi overlever vel.

4 kommentarer:

Camilla at home sa...

Så fint med litt sommerstemning, litt sommerbilder hjelper når det regner ute, som det gjør her, håper på litt sol til helgen da:O)Bra at alt var bra med Julie! Du må ha en fin kveld:)

Tiril sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tiril sa...

Lenge siden jeg var innom her, må linke deg så jeg ikke glemmer deg, du viser så mye pent, og har en knallfin blogg.
Kommer garantert inn her igjen

Kia sa...

Fantastisk fin blogg du har. Hittade den just! Kommer återkomma OFTA, tack för inspirerande läsning!