søndag 27. april 2008

Et superfint kjøkken

Surfet litt rundt på nettet og havnet på sidene til getdecorating.com. Der fant jeg dette kjøkkenet som jeg synes var skikkelig fint.

4 kommentarer:

Karna sa...

Ja takk sier bare jeg, bare send det over til meg med en gang, men sleng på en snekker som kan bygge ut huset samtidig.....

Emmeline sa...

Må si som Karna; og ikke minst var det en BRUKBAR størrelse på dette rommet?? Kjempestort og utrolig fint. Jeg liker jo det du viser fra ditt eget kjøkken også jeg.- Ser både koselig og stilig ut på en gang....

Jeg er på kveldens lille takkerunde. Har jo bestemt meg for å besøke alle som la igjen en hilsen på ettårsinnlegget mitt, og det er utrolig koselig. Massevis av koselige og inspirerende blogger å besøke og din er en av dem. Må jo bare få takke for varme ord og koselig hilsen fra deg. Håper du får en fin søndagskveld og en kjekk uke:)

Tiril sa...

Kjempe lekkert kjøkken, ikke meg imot å hatt det,
Fin blogg du hadde foresten.

Lyst på livet! sa...

Hei på deg....

Vil bare oppmuntre deg til å fortsett å blogge jeg da...jfr ditt forrige innlegg!
Man må vel ikke bo i stort, flott hus for å ha interesse for interiør og for å blogge om seg og sitt :-).
Interessen for interiør må jo en gang starte og jeg syns jo det ser ut som du er godt i gang! Lekre detaljer fra ditt eget kjøkken!

Jeg syns det er veldig inspirerende å blogge, ikke minst i forhold til å få ring gjort i mitt eget hjem.
Jeg er så heldig å være utdannet innen interiør også og jobber med dette til daglig. Problemet ved det er at jeg orker ikke når jeg kommer hjem fra jobb.... Det blir heller lite kreativt på hjemmebane, men denne blogginegn hjelper meg litt på vei, syns jeg!

Stå på!

Ha en fortreffelig uke -)