søndag 13. april 2008

Hvor er våren?

Søndag er egentlig en deilig dag. Her i huset er det i hvert fall en sånn "kose seg med familien og slappe av dag". I dag har vi tillet tur på Ekeberg. Det var koselig, selv om været ikke var noe å skryte av. Regn og vind, men det var bedre enn i går, da snødde det jo…

Fikk kundeavisen til Living på mail rett før helgen, og der fant jeg nesten like hagemøbler som de jeg viste tidligere, men til en litt billigere penge. Så da blir det nok der vi kjøper det.
Ellers har vi hatt besøk i helgen og det var veldig hyggelig. Vennene våre venter ny baby til sommeren, så det ble en del prat om det. De skal også overta et gammelt hus etter foreldrene hans, og jeg gleder meg til å se hvordan de får det etter hvert.

Nå som kameraet har kommet hjem igjen setter jeg inn et par bilder av ting og tang herfra. Jeg hadde tenkt å kaste disse glassene fra IKEA, men så så jeg at mange interiørbloggere brukte de til vaskepulver. Det var jo en strålende ide.


Disse lyktene har jeg kjøpt på Nille faktisk. Lysene fikk jeg av svigermor i påskegave.


Har endelig funnet en kurv som passer inn i skjenken i stuen. Har planer om å sy et nytt stoff til den.
Nå står en ny uke med barselgruppe, barnehage og ikke minst dekkskifting for tur. Håper på litt varmere og vårligere vær også.

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra kamera er tilbake. Ble fint å bruke de boksene til vaskepulver da. Klem B