tirsdag 8. april 2008

Abstinenser og sommertanker

Jeg tittet litt inne hos Magdalena i dag. Der holdt hun et lite fotokurs, og nå kjenner jeg virkelig kameraabstinensene herjer i kroppen. Sjekket status på Elkjøp på Internett – fortsatt til reparasjon. Og jeg som har sååå mye jeg vil ta bilde av. Pleide jo å ta sikkert 20-30 bilder bare av Julie hver dag. Bestemødre og familie begynner å mase på nye bilder. Og jeg må bruke all min ekstra tid på nettet, på leting etter noe fint jeg kan vise her på bloggen. :o) Det er jo i grunnen greit. Liker å sitte og surfe og drømme. :o) Søndag brukte jeg lang tid på å sette sammen den nye headeren. Ble til slutt ganske fornøyd.

I dag kommer et par bilder fra Pottery Barn. Disse lyktene synes jeg var spesielt fine.


Nå som våren er over oss, må jeg begynne å tenke på terrassen. Vi flyttet fra en leilighet med liten terrasse, til en med stor. Gleder meg til å tilbringe solfylte timer der i sommer. Så nå må jeg få tak i nye hagemøbler og masse lykter. På ønskelisten står blant annet disse hagemøblene fra Skeidar:2 kommentarer:

Gunhild, NO sa...

Hei! Veldig fine møbler du viser. Helt min stil også dette :) Liker bloggen din og det du viser veldig godt. Ble glad da jeg så at jeg var i linklista di. Skal legge deg til hos meg også med en gang.

Camilla at home sa...

Veldig fine utemøbler! God helg til deg:)