søndag 3. august 2008

Søndagskvelden

Endelig fikk jeg litt tid igjen til å sette meg ned med dataen. :o) De siste ukene har alt gått i ett synes jeg. Må venne meg til å være tilbake i jobb igjen etter et herlig år med mammapermisjon. Julie har vært hjemme med pappa’n sin i 6 uker nå. Og i morgen skal hun begynne i barnehage. Det kjennes litt skummelt å skulle sende den lille jenta av gårde for så mange timer hver dag. Hun er liksom så liten og kan ikke gå engang. Men håper det går bra allikevel. Vi skal ha 3 dagers innkjøring – det er visst vanlig. Godt for mamma’n også, at vi tar det gradvis. ;o)


Jeg har ikke tatt mye bilder her hjemme i det siste. Blir flere utover. Jeg har et par ”prosjekter” på gang og så skal jeg få tatt noen fine utebilder fra verandaen. Ønsker alle som titter inn hos meg en god kveld med disse bildene som jeg har funnet inne på House Beautiful for lenge siden (men som har ligget og slappet av i bildearkivet mitt en stund).

6 kommentarer:

tinemor sa...

Vakkre bilder!!!

Anettes hus sa...

Så mange flotte bilder!

Slapp av! Det går helt sikkert bra med lillemor i barnehagen:) Men jeg husker følelsen veldig godt. Det er ikke lett å gi fra seg det mest dyrebare man eier til "fremmede" mennesker. Men du er helt sikkert tryggere etter tre innkjøringsdager. Lykke til!

Klem Anette

En mammas drömmar sa...

Å vilka fina bilder du visar.
Jättefin entre ni gjort till ert hus. Gillar de små svarta utemöblerna jättemycket!
Kram
Kia

jorunnslilleverden sa...

Hei på deg! Jeg har en award til deg på bloggen min :0)

K sa...

I just wanted to tell you that I really enjoy your blog! It is so full of pretty pictures. Thanks!

Sincerely,
Kait
http://simplyelegant-k.blogspot.com/

Villa Utsikten sa...

Hei! Nå har jeg vært inne og snoket på bloggen din så lenge at jeg tenkte jeg måtte legge igjen en hilsen.. vi skal bygge hus i amerikansk/new england stil og jeg tråler nettet etter inspirasjon. Liker bloggen din kjempe godt! Har lagt ned bloggen min,bruker den bare til å samle fine bilder. Kan hende jeg har tatt noen bilder fra deg håper det er greit.
ha en fin kveld!