fredag 15. august 2008

En gave

Fredags kveld, jeg er så trøtt så trøtt og skal straks legge meg. Har nettopp hatt besøk av gode venninner og spist sushi. Namnam… Det har vært en lang dag, var på jobb kl 0700 for å klargjøre børsmeldinger som skulle legges ut i dag. Hadde masse å gjøre på jobben, så Julie ble hentet av mormor i barnehagen. Jeg hentet henne hjemme hos dem da jeg endelig ble ferdig på jobb. Og gjett hva? Tror du ikke mamma og pappa hadde kjøpt med seg en gave til meg fra Tunet Møbler? Jo da! Denne superfine lykten fra Sia. Så glad man blir av sånt…

Sengegavlen jeg skrev om kostet rett under 5000 kroner, så den skal jeg ikke ha akkurat nå. Kanskje jeg får gjøre som anemone foreslår å snekre en selv… Men så var det tid da, for ikke å snakke om snekkerferdigheter… Enda et prosjekt jeg må tenke litt på før jeg setter i gang… ;o) Ønsker alle sammen en riktig god helg.
3 kommentarer:

Gunhild, NO sa...

Så koselig å få en sånn fin gave. Er det det du jobber med "å klargjøre børsmeldinger" Det er noe jeg overhodet ikke har peiling på :) Utrolig mye fint du viser i bildene nedover her. God helg!!!

Anettes hus sa...

Så fin lykt du har fått, Christine! Kjekt med snille foreldre som vil passe barnebarn og tenker på en travel småbarnsmor i tillegg:)

Ha en fortsatt fin helg!
Klem Anette

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Koselig lykt du har fått, Jeg likte også bildet av samlingen med lysestaker. Bloggen din er fin hit vil jeg komme oftere, jeg er ny blogger, besøk meg gjerne på http://charmerendejenbtuk.blogspot.com/
Klem...Ellen