onsdag 6. august 2008

Barnehage, award og sommerstemning

I dag var siste dagen av barnehageinnkjøringen. Julie har klart seg veldig bra. Hun har ikke grått en tåre. Det er så gøy i barnehagen at hun ikke har tid til hade-kos engang. :o) Det kan hende vi ryker på en smell etter en stund da – når det går opp for henne hva som skjer, men enn så lenge er jeg bare glad til over at hun trives så godt. I morgen er det full arbeidsdag på meg igjen.


Her på bloggen skjer det litt av hvert mens jeg holder på med stryking av navnelapper på barnehageklær. Jeg fikk en Award fra jorunns lille verden. Så utrolig koselig. :o) Tusen takk!!! Jeg har dessverre vært lite rundt på bloggsurferunde i det siste, så jeg har ingen oversikt over hvem som har fått denne, men skjønte på Jorunn at det var mange… Sender ikke denne videre til noen spesielle, men alle bloggene jeg har på listen over favoritter fortjener den i hvert fall. :o)For noen uker siden fikk jeg en mail fra et vennepar av foreldrene mine. I mailen var det masse flotte bilder av huset deres som ligger i nærheten av Lillehammer. Fikk lov å legge ut noen av disse på bloggen min. Sommeren varer litt lenger når man ser sånne bilder…2 kommentarer:

tinemor sa...

Gratulere med award!
Flotte bilder! Ja, her er det skikkelig sommerstemning!

All Things Blue sa...

Hvor ser der dejligt ud! Og stort til lykke - med awarden, men ikke mindst med, at det er gået så nemt med børnehaven. Den slags kan ellers godt give lidt bekymring.
Mange hilsner!