søndag 26. oktober 2008

Hva skal jeg gjøre?

Jeg skulle så gjerne hatt tid til å blogge litt oftere. Synes dagene går i ett her hjemme, med jobbing, bringing og henting i barnehage, handling, matlaging, foreldremøte, trening, klesvask osv – er jo bare så vidt jeg rekker å holde kontakten med vennene mine.

Kjære dere andre interiørbloggerdamer, hvordan rekker dere alt? Hvordan får dere dagene til å gå opp og allikevel ha tid til å ordne og fikse i huset, ta bilde av det og skrive noe fornuftig… Driver og tenker at jeg burde legge ned bloggen, men så har jeg liksom ikke lyst til det heller. Tenker fram og tilbake, men greier ikke å bestemme meg. Hehe, så i denne tiden med framogtilbaketenking blir det bare et innlegg en gang i blant. På den måten holder jeg i hvert fall liv i bloggen til jeg har bestemt meg.

I dag fikk jeg en gylden mulighet, Julie skjønte nemlig ikke at vi hadde stilt klokken og at hun skulle sove en time lenger. ;o) Hun våknet til fast tid, som i dag ble kl 0500. Dermed ble det ikke en time mer søvn på meg, men jeg fikk jo i stedet en time mer dag… Jippi – så da ble det jaggu tid til å blogge litt… Nå skal jeg ta meg en runde og se litt hva dere andre har holdt på med i det siste også…

Disse husene synes jeg var veldig fine…
5 kommentarer:

tinemor sa...

Jeg er så heldig å være hjemme, men dagene er fylt opp alikevel.
Jeg deler opp bloggingen min.
Litt blogging om morgenen mens de store gjør seg skoleklar, og så blogger jeg noen ganger mens minstemann ser barnetv. Men mest blogging blir det når alle barna er i seng. Så skal det sies at min kjære jobber natt to uker i mnd, og derfor kan jeg også tillate meg å blogg så mye om kvelden, så derfor blogger jeg også mye mere de ukene han jobber.
Det er litt om hvordan jeg gjør det....
Klem

Camilla at home sa...

Bare blogg når det passer du, gjør ingenting om det ikke alltid er like ofte:) Er iallefall veldig koselig å besøke bloggen din, så håper du fortsetter:) Ville tipse deg om at du må legge deg inn under en ny bloggroll på norske interiørblogger eller så forsvinner du fra siden, de har delt opp i 4 ulike "stiler/inndelinger" nå. Ha en finfin uke videre Christine:O)

mali-mo sa...

nesten litt godt å lese at andre også har det hektisk...

Jeg får tid til blogg sånn litt innimellom jeg...når mali-mo mannen ser nyheter eller sport (jeg ser veldig lite tv da), og en søndags formiddag...når mannen ser barnetv med gullungen også er jeg så heldig at jeg er hjemme en dag i uken (frem til jul).

Ikke ha dårlig samvittighet for alt du ikke rekker! Vær heller glad for det du får til ;) selv om det ikke er lett å huske på i en travel hverdag;)

Ha en fin kveld (eller natt kasnkje....ooops var klokken så mye, ja). DER har du meg, blogger når jeg burde sove !

charm design sa...

Håper du fortsetter å blogge,alltid hyggelig å lese bloggen din.Blogg når du får tid og lyst,spiller ingen rolle om det ikke blir så ofte.
Jeg er så heldig å få være hjemme om dagen,har en mann som driver eget firma og jobber døgnet rundt.Så skal man få ting til å gå i hop her hjemme var det ingen annen løsning enn at jeg måtte være hjemme.Jeg stor koser meg med det.Har derfor god tid til å blogge når barna er på skolen.god helg

pepperkverna sa...

Hei, blogging skla være gøy. Legg ambisjonsnivået ditt der du, det er nok annet vi ikke rekker i hverdagen. Gjør heller blogging tli en liten kosestund når du har tid....Hege