søndag 21. september 2008

Besteforeldre og høst

I dag har jeg faktisk hatt tid til en aldri så liten surferunde på interiørblogger. Det er så koselig å titte litt rundt igjen. Vi har hatt besøk av Julies besteforeldre fra Stjørdal hele helgen. Kjempedeilig. De passet Julie på morgenen så vi kunne sove litt lenger og har ordnet og ryddet, hengt opp tøy til og med!! Luksus! Tusen takk. Et lite skår i gleden var at naboen, som har dratt på jordomseiling, hadde glemt å slå av vekkeklokken. Så den ringte fra kl 0600 til kl 0800 lørdag morgen. Fikk heldigvis vaktselskapet til å komme og slå den av, så i dag var det stille. :o)

Da står enda en uke for tur. Julie er i gang med enda flere tenner tydeligvis. Sikler som en foss og sutrer mye, særlig om natten. Håper de kommer gjennom snart. I morgen er det planleggingsdag i barnehagen, så jeg skal være hjemme halve dagen og så skal mamma passe Julie resten av dagen. Har blitt mye fravær fra jobb i det siste pga sykt barn.

Høstbildet tok jeg da vi var på Ekeberg i helgen. Nå håper jeg at overskuddet er tilbake slik at jeg kan blogge litt oftere igjen. ;o) Ha en fin uke alle sammen. Klem fra Christine4 kommentarer:

Tiril sa...

Uff , husker ennå godt den tiden når barna holdt på å få tenner!!! Du blir sliten når du ikke får skikkelig søvn en eneste natt,
Da er det deilig når besteforeldre kan hjelpe til litt.
Nydelige farger på treet, høsten kan være så vakker.
Ha en fin ny uke, og la oss håpe at tennene ikke plager Julie alt for mye.

tinemor sa...

Deilig med slike avlasninger.
Luksus i hverdagen, men man trenger slikt!
Vakkert høstbilde.
Håper formen bare går oppover og oppover for deg.
Fortsatt god bedring!
Klem

Bak en Sky sa...

Så kjedelig det med vekkerklokken da!!jaggu bra det ble ordnet opp i!Kan fort bli litt gal av sånt!!;)

Fint høstbilde du har tatt også!
hilsen Ingunn

north face アウトレット sa...

north face アウトレットは子供に美しい自然と親しく接触する事ができるために発売の製品です。子供は未来の跡継ぎの者として、小さくから、日常生活で子供を鍛えなければなりません。アウトドア活動は子供を鍛える適合な方法です。
http://www.e-thenorthface.org/