lørdag 15. november 2008

Fint til badet

Forrige uke var hektisk som bare det, både for Frode og meg. Torsdag fikk vi bot i barnehagen. På grunn av trafikkaos rakk vi ikke å hente Julie i tide. Mormoren hennes ble nødt til å kaste alt hun hadde i hendene og løpe. Hun rakk det så vidt, men barna skal være ute av barnehagen til 1630, så da var det bare å punge ut... Det er egentlig greit, skjønner jo at de som jobber i barnehagen også har mye å gjøre og gjerne vil hjem...

Akkurat nå sitter jeg bare og nyter at det er helg. Fred og ro… Har ikke orket å flytte på en ting her i huset den siste tiden… På skjenken i stuen står en stakkars død Hortensia. Den skal jeg hive i morgen… Nå har jeg faktisk tenkt å legge meg (selv om det er tidlig for en lørdag)… Skal nemlig kose meg med Vakre Hjem & Interiør som kom i posten her forleden… ;o) Ha en god helg!

Litt luksus til badet fra Lexington og Grand Design:6 kommentarer:

tinemor sa...

Så kjedelig med bot da...
Men, men
Legg deg å kos deg med bladet ditt.
Jeg har ikke rukket å kjøpe det enda, men det blir!!
Nydelig på badet!!
Jeg Elsker Lexington
:-)

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Nydelige bad bilder... slik vil jeg ha også.
Bot i barnehagen det høres helt håpløst ut, det kan jo oppstå hendelser som gjør at man ikke kommer tidsnok. Det kan jo skje med alle... hva med litt fleksibilitet?
Klem...Ellen

Tiril sa...

Synd med boten, men sånn er det!!
Herlige håndklær , siden jeg selger de, har jeg kun de.
Jeg selger og Grand sine, bra de og men veldig tynne,
Delikat og lekkert dette du viser her.

Camilla at home sa...

Fine baderomsbilder!Det kan bli litt hektisk til tider ja;) Nå har jeg også kjøpt Vakre hjem, så jeg sitter og koser meg og leser i det idag. Ha en fin uke videre Christine:)

En mammas drömmar sa...

Vilka härliga badrumsbilder. Får så mycket inspiration nu när det är dags att inreda vårt!!!

Kram
Kia

Bette sa...

Hei!
Så flott blogg du har! Veldig inspirerende! Jeg har akkurat laget meg en blogg selv,så er helt i startfasen! Men utrolig gøy dette! Holder for tiden på å pusse opp hele huset,og akkurat nå er det badet som står for tur! Veldig kjekt å få litt inspirasjon fra dine flotte baderomsbilder;o)
Ha en fin dag!