mandag 16. juni 2008

Opprydning og utfordring

Etter at interessen for interiør meldte seg og jeg begynte å blogge, har jeg surfet mye rundt på nettet etter inspirasjon. Det har ført til at jeg har lagret masse bilder som jeg hadde tenkt å skrive om i innlegg og ellers bruke til inspirasjon for meg selv. Tittet igjennom disse bildene i går og så at det etter hvert har blitt ganske mange – så nå har jeg tenkt å pøse på med bilder her på bloggen for å rydde opp litt på dataen min. ;o) Begynner med dette superfine huset.

Bildene er fra Architectural Digest.Jeg fikk en utfordring fra Maritimt ved sjøen.

Hva gjorde du for 10 år siden?
For 10 år siden jobbet jeg på interiøravdelingen på Smart Club på Alnabru i Oslo. Begynte å jobbe deltid til høsten og studerte reiseliv ved siden av.

5 ting jeg skal gjøre i dag.
Logge meg på jobb-mailen og rydde litt der. (Permisjonen er snart over og det kan være greit å ha ryddet litt i innboksen før jeg skal ta fatt igjen.)

Brette og vaske tøy – av og til synes jeg ikke at jeg gjør annet…

Tenkte å støvsuge leiligheten – når Julie begynner å bli støvete av å leke på gulvet er det på tide…

Ta bilde av noen gamle seilbåtbilder. Bildene er fra før krigen og viser morfar som deltar i regatta. Kan ikke ta de ut av rammene sine, så jeg skal se om jeg får tatt bilde av dem og om det blir noe fint å fremkalle.

Ellers skal jeg leke med Julie. Hun begynte så smått å krabbe litt i går, så jeg skal minne henne på hvordan man gjør det igjen i dag…

Snacks jeg liker:
Krokanrull og Smash er to favoritter.


Ting jeg ville gjøre om jeg var milliardær:
Flytte til et stort hus som skulle innredes akkurat slik jeg ønsker.

Kjøpt en Lexus til kjæresten min og en ny bil til meg og.

Pusset opp hytta i Oslofjorden.

Og så skulle jeg hjulpet barn som har det vanskelig og dyr som har blitt utsatt for slemme eiere.

Steder jeg har bodd:
Jeg er født og oppvokst på Nordstrand i Oslo. Bodde her frem til jeg var ca 23 – flyttet til Lørenskog og bodde der noen år før jeg flyttet til Frogner, så til Bjerke og nå bor jeg altså på Nordstrand igjen.


Forsto det på Charlotte at denne utfordringen har vært innom de fleste nå, så derfor sender jeg den ikke videre til noen spesielle…

2 kommentarer:

Sjöboden sa...

Att det finns sådana hus! Man blir lite galen när man tittar på dem....kommer ju aldrig få. Men drömma kan man ju!

kram C

anettes hus sa...

Wow!!! For et fantastisk flott hus! Dette oser luksus og kvalitet lang vei. Tenk å hatt ett hjem som dette?! Synes spesielt soverommet var flott, fantastisk utsikt.

Ha en fortsatt fin uke!
klem