mandag 29. september 2008

Lampe før og etter

I dag setter jeg bare raskt inn noen før og etter bilder av en lampe jeg malte. Fikk den av mamma da de flyttet – hun skulle egentlig kaste den. Bildet ved siden av lampen er det fetteren min som har laget til meg. Han er superflink til å tegne og male.






















onsdag 24. september 2008

Noen hus er…

…rett og slett finere enn andre hus. Dette huset fant jeg inne på Architectural Digest. Utrolig flott, synes jeg – både ute og inne, og for en beliggenhet. Ha en fin kveld!



































































































søndag 21. september 2008

Besteforeldre og høst

I dag har jeg faktisk hatt tid til en aldri så liten surferunde på interiørblogger. Det er så koselig å titte litt rundt igjen. Vi har hatt besøk av Julies besteforeldre fra Stjørdal hele helgen. Kjempedeilig. De passet Julie på morgenen så vi kunne sove litt lenger og har ordnet og ryddet, hengt opp tøy til og med!! Luksus! Tusen takk. Et lite skår i gleden var at naboen, som har dratt på jordomseiling, hadde glemt å slå av vekkeklokken. Så den ringte fra kl 0600 til kl 0800 lørdag morgen. Fikk heldigvis vaktselskapet til å komme og slå den av, så i dag var det stille. :o)

Da står enda en uke for tur. Julie er i gang med enda flere tenner tydeligvis. Sikler som en foss og sutrer mye, særlig om natten. Håper de kommer gjennom snart. I morgen er det planleggingsdag i barnehagen, så jeg skal være hjemme halve dagen og så skal mamma passe Julie resten av dagen. Har blitt mye fravær fra jobb i det siste pga sykt barn.

Høstbildet tok jeg da vi var på Ekeberg i helgen. Nå håper jeg at overskuddet er tilbake slik at jeg kan blogge litt oftere igjen. ;o) Ha en fin uke alle sammen. Klem fra Christine



tirsdag 16. september 2008

Hjemme hos meg i kveld...

Av og til har man rett og slett så mye å gjøre at det ikke finnes noe tid igjen til blogging. Jeg er i en sånn periode nå, hvor famile og jobb har blitt prioritert. Håper ikke dere gir meg opp allikevel. :o) Ser jeg har fått både award og utfordring. Skal sette meg ned og se på det til helgen tipper jeg. Må få takke alle som er innom og titter hos meg, det er hyggelig å ha så mange besøkende. Og selvfølgelig en spesiell takk til dere som har lagt igjen en kommentar. Har ikke gitt opp bloggen og har egentlig mye jeg vil vise, så titt innom igjen. Klem fra Christine

mandag 8. september 2008

Fint hus med masse blomster utenfor…

Har litt lite overskudd for tiden. Kommer sterkere tilbake. Her er et hus jeg synes var fint – med masse fine blomster utenfor.














torsdag 4. september 2008

Sengetøy

Åååå – jeg er så trøtt. Julie får tenner og dermed har vi våkenetter. Hun våkner flere ganger pr natt og gråter. Det eneste jeg tenker på er å sove… Gjerne i et veldig deilig sengetøy fra Lexington, Ralph Lauren eller Grand Design... Gjesp… på tide å legge seg… zzz