mandag 30. juni 2008

Blomster på fjellet

Vi var på fjellet i helgen. Besøkte Julies besteforeldre i Trønderlag. Der fant jeg masse fine blomster. Hehe – finner ofte blomster jeg. ;o) Deilig med sommer på fjellet, men ikke fult så flott med masse knott…



































































torsdag 26. juni 2008

onsdag 25. juni 2008

En helt og enda en blomst

Jeg må ta en pause i bilderyddingen, for nå må jeg få skryte litt av kjæresten min. Han er ferdig med sliping og oljing av verandaen. Han har stått på som en helt! Nå sitter vi og venter på at oljen skal tørke - og så skal vi endelig få satt ut de nye hagemøblene. Bedre sent enn aldri. :o)


I tillegg må jeg legge ut noen bilder av den vakre blomsten jeg fikk av min venninne A-K. Den ble plassert på skjenken sammen et av seilbåtbildene. Den hvite IKEA-lykten skal ut på verandaen så snart det er klart der ute.




























































































tirsdag 24. juni 2008

Sove, del 2

Her kommer resten av soverommene. Husker ikke hvor jeg har funnet disse bildene. :o) Denne uken har jeg ferie, og neste uke begynner jeg på jobb igjen etter 1 års barselpermisjon. Det skal bli veldig rart, og jeg både gleder og gruer meg. Blir spennende å se hvor mye tid jeg får til rådighet til blogging etter hvert... Satser på at jeg rekker litt. :o)






























































lørdag 21. juni 2008

Sove, del 1

Jeg har masse bilder av soverom – viser noen i dag og resten i morgen. Husker dessverre ikke hvor jeg har funnet alle bildene, men disse har jeg kontroll på. De to første er fra Gant, de to neste fra Grand Design og de siste fra MiCasa. Kunne sovet godt i alle disse sengene.































































fredag 20. juni 2008

Stue

Disse herlige bildene hadde jeg lagret i mappen Stue. :o) Det første bildet husker jeg dessverre ikke hvor jeg fant. Resten er det bare å klikke på. I dag skal jeg på jentekveld. Det blir veldig koselig. Ønsker alle en god helg!

























































































torsdag 19. juni 2008

Litt forskjellig

Her kommer litt forskjellig bilder. Alle er fra Skeidar og alt er veldig fint. :o)

























































onsdag 18. juni 2008

Masse kjøkken

Da fortsetter jeg med opprydning i bildene på pcen min. ;o) Alltid gøy å se på fine kjøkken – så jeg har lagret massevis av kjøkkenbilder. Vårt kjøkken er lite og selv om det er helt ok, så tror jeg ikke det blir mye bilder derfra her på bloggen… Men vi får se – skal ordne meg nye knotter til skapene nå, så det kan jo hende jeg må vise frem de… Bildene er hentet fra litt forskjellige steder, klikker du på bildet kommer du videre.












































































































































































tirsdag 17. juni 2008

Seilbåtbilder

Å ta bilde av bilder fra 1939, som er innrammet med glass foran, er ikke bare bare, men resultatet ble bedre enn jeg hadde ventet (selv om det ikke er helt perfekt). :o) Originalene skal tilbake igjen på hytta. Disse kopiene skal jeg ramme inn og finne plass til her hjemme.