torsdag 29. mai 2008

onsdag 28. mai 2008

Beach House

Rekker et lite innlegg i dag også. :o) Disse bildene er fra Architectural Digest. Dette strandhuset var jo bare til å dåne av. Jeg blir så glad av å se sånne fine steder. :o) Mmmm - se på utsikten på det siste bildet da...

I dag har jeg vært på Living og kjøpt meg hagemøbler. Endelig. Vi henter de ikke før vi kommer hjem fra ferie, for akkurat nå har malemesteren base på vår veranda.


























































































































































tirsdag 27. mai 2008

Kjøkkenet

Da var vi kommet til kjøkkenet. Dette er de siste bildene fra Linda sitt hus. Kjøkkenet er hvitt og fint. Veldig koselig med masse fine detaljer.
















































































































Her i huset går alt som før. Helgen brukte jeg på å sy putetrekk av restestoff. Har sydd veldig lite i mitt liv, men ble ganske fornøyd med resultatet. Snart reiser vi til Syden hele gjengen, så det er en del å forberede for tiden. Har jo aldri vært på ferie med baby før, så det er mye å huske på. Ikke bare å pakke bikinien og dra.

Men først skal Julie og jeg trille bort på helsestasjonen. Her er det strålende sol i dag – så det blir en fin tur. Utenfor holder en maler på å male verandaen vår. Selv om det var dyrt å måtte punge ut med uforutsette 20 000, blir vi fornøyde med resultatet. Gleder meg til å vise frem bilder fra verandaen vår når alt er klart der ute… Men det får bli om noen uker…

mandag 26. mai 2008

Spiseplassen

Her er bildene fra spisebordet. Med tid og stunder skal jeg også få meg stoler med trekk. Liker godt lyktene på bordet.







































































søndag 25. mai 2008

Bad 2

Jeg fortsetter rundturen hos Linda – har fortsatt mange godbiter igjen. ;o) Det andre badet er litt mindre, men like fint.


































































lørdag 24. mai 2008

Stue

I dag kommer bildene fra stuen. Den er stor og lys og fin. Det er høyt under taket og mange vinduer. Synes peisen er superstilig. Den deler opp rommet og man kan se inn fra 3 sider. Rekkverket rundt trappen er ikke ferdig, så det må vi se bort i fra. Ny trapp er i bestilling – men det har visst vært litt problemer under veis. Skap med kryss står på min ønskeliste. Og til slutt – legg merke til den søte grisen som er så kry fordi den har vinger… :o)























































































fredag 23. mai 2008

Soverom

Tenk å ha peis på soverommet! Noe så fantastisk – kan fort bli romantisk det. :o) Setter også inn et par bilder av barnerommet… Ser at dere som titter innom etter hvert begynner å skjønne hvorfor jeg digger huset til Linda. :o) Jeg føler meg heldig som får legge ut bildene på bloggen min – takk snille Linda!



































































torsdag 22. mai 2008

Baderom

Da var turen kommet til det første badet. :o) Det er veldig stort og skikkelig lekkert spør du meg. :o)





























































onsdag 21. mai 2008

Hjemme hos…

I dag har Julie og jeg besøkt Linda, og denne gangen tok vi med kamera. :o) For et fantastisk hus hun og familien har. Har tatt masse bilder. Kan ikke legge ut alle på en gang – blir for mange, så jeg bestemte meg for å legge ut rom for rom. I dag begynner jeg med gangen, så er det bare å henge med de neste dagene for de som vil se mer… ;o)